Coschappen lopen in het ETZ

Bij het ETZ kun je voortdurend leren en jezelf blijven ontwikkelen. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis met regionale traumafunctie en bijzondere expertise op het gebied van neurologie, neurochirurgie, traumatologie en (interventie)radiologie. Met 6500 medewerkers, twee locaties in Tilburg en één in Waalwijk is het ETZ groot genoeg voor uitdaging en klein genoeg voor gemoedelijkheid. Hier bouw je onder goede supervisie en in een warme cultuur aan jouw toekomst.

Daarom werken er per week zo’n 65 Coassistenten bij het ETZ

  • Je kunt in het laatste jaar je coschap kiezen voor 2 keer 3 weken of 1 keer 6 weken en je oudste coschap voor 12 weken.
  • Je krijgt te maken met vakinhoudelijk casussen die echt interessant zijn.
  • Je kunt het verschil maken voor onze buitengewone zorg waarbij je inzet en input wordt gewaardeerd.
  • Je wordt gecoacht op professionele en persoonlijke groei zoals o.a. op het gebied van werk- privé balans.
  • Je kunt hier zonder al een keuze voor een specialisme te maken ontdekken wat bij jou past. Zo kun je je coschappen lopen op de volgende afdelingen: Anesthesiologie, Cardiologie, Chirurgie (Heelkunde), Dermatologie, Gynaecologie, GZ psychologie, Intensive Care Unit (ICU), Interne geneeskunde, Kaakchirurgie, Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO), Kindergeneeskunde, Klinische geriatrie, Klinische psychologie, Neurochirurgie, Neurologie, Oogheelkunde, Orthopedie, Psychiatrie, Radiologie, SEH, Urologie en Ziekenhuisfarmacie.
  • Je kunt met al je vragen over je coschap gemakkelijk terecht bij onze Co-raad.

Wat werken voor het ETZ zo bijzonder maakt?

Dat kan je toekomstige collega jou het beste vertellen. Wij gingen in gesprek met Jessica.

Jessica van Altena | Coassistent

  • Ruimte om je ambities waar te maken
  • De lange reistijd waard
  • Uitdagend en gemoedelijk

Eerst een zorgstage voltooien?

In het tweede studiejaar van de opleiding tot arts van het Erasmus MC is een Zorgstage gepland. Deze stage is een kennismaking met de patiënt, het zorgproces en het werken in een multidisciplinair team op een verpleegafdeling/unit in een algemeen ziekenhuis, een universitair medisch centrum of een verpleeghuis. Contact met de patiënt is tijdens deze Zorgstage een essentieel onderdeel. De stage omvat in totaal 64 uur (56 uur en 2 dagdelen) waarvan 1 dagdeel gebruikt wordt voor de voorbereiding op de Zorgstage door middel van het volgen van twee practica bij de Zorgacademie van het Erasmus MC.

Ontdek je kansen binnen het ETZ via je Coschappen

Benieuwd hoe het is om je Coschappen te lopen binnen het ETZ? Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat van het Leerhuis: (013) 221 21 07 of leerhuis@etz.nl

WhatsApp