Werken bij het ETZ

Stuur je open sollicitatie

Wil je werken in het ETZ, maar staat je vacature nu niet open? Stuur dan een open sollicitatie. Dat regel je meteen online en je krijgt altijd reactie.

Open sollicitatie

Zo werkt een open sollicitatie

Vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief. Geef daarin aan welke (soort) functie en/of afdeling je interessant vindt. Vergeet je brief niet, want alleen een CV is niet voldoende en nemen we niet in behandeling. Verstuurd? Dan krijg je van ons meteen per e-mail een bevestiging van ontvangst. Na onze beoordeling ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons. Heb je na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met ons recruitmentteam.

Bel 06 47 52 23 27 Stuur een e-mail

Wil je een seintje als er een nieuwe vacature voor jou is?

Met een Job Alert stel je in welke vacature(s) je interessant vindt. Komt de vacature vrij? Dan krijg je automatisch meteen een berichtje in je mailbox.

Stel jouw Job Alert in

Flexpool

Wil je werken in onze Flexpool? Dat kan ook via een open sollicitatie. Meld daarin naar welke functie je voorkeur uitgaat en hoeveel dagen of uren je beschikbaar bent.

Bekijk actuele vacatures van de Flexpool

Stage bij het ETZ

Zoek je een stageplaats bij het ETZ? Op onze stagepagina vind je meer informatie over stagelopen bij het ETZ en hoe je jouw stageverzoek indient.

Lees meer over stages

PIO (Professional in opleiding)

Ben je afgestudeerd, of overweeg je een carrièreswitch? Als PIO kun je bij het ETZ een leer-werktraject volgen. Je volgt dan een verpleegkundige vervolgopleiding of een medische ondersteunende opleiding en leert daarnaast door te werken in de praktijk van het ziekenhuis.

Lees meer over werken als PIO

ANIOS en AIOS

Werken als ANIOS (basisarts) of AIOS in het ETZ is buitengewoon werken aan jouw carrière. Kom ontdekken wat bij je past of kies jouw specialisme uit ruim 25 snijdende en beschouwende specialismen.

ANIOS AIOS

Dagje meelopen in het ETZ?

Ervaar hoe het is om bij het ETZ te werken. Meld je aan voor een meeloopdag op de afdeling van jouw voorkeur.

Aanmelden

Collega’s over werken bij het ETZ

Alco van Dingenen en Arno van Doornmaal, Medisch Technicus

“Ik keek uit naar een nieuwe uitdaging en vond die bij het ETZ. Daar dook ik opnieuw de boeken in en vond ik de motivatie terug binnen het vakgebied.”

Lees het hele verhaal
Chris, Daniëlle en Karin, Verpleegkundige

“Er hangt hier een hele fijne werksfeer! We kunnen direct zijn, en dat is in acute situaties ook nodig. Maar iedereen heeft veel respect voor elkaar.”

Lees het hele verhaal
Erik van Beerendonk, Apothekersassistent

“De meeste teamleden werken al jaren als Apothekersassistent binnen het ETZ, ze zijn hier eenmaal begonnen en nooit meer gestopt. Dat zegt genoeg toch? ”

Lees het hele verhaal

Heb je een vraag over werken bij het ETZ?

Wij geven je graag antwoord! Stel je vragen aan Nick Buijks of Zoë Diepa.

WhatsApp