Werken bij het ETZ

Flexibel werken via de Flexpool

Flexibel werken in het ziekenhuis is een oplossing voor veel verpleegkundigen, zorg-, polikliniek- en afdelingsassistenten. Bijvoorbeeld als je zelf je rooster wil bepalen, je werk beter wil combineren met je privé of juist wil ontdekken wat bij je past. Met de Flexpool denken we graag met je mee voor jouw flexibele baan in de zorg!   

De Flexpool is het interne uitzendbureau van het ETZ. We adviseren, ondersteunen en bemiddelen om ons werk en jouw wensen samen te brengen.

Via de Flexpool ben je breed inzetbaar en kun je flexibel werken in het hele ziekenhuis, op alle drie de locaties in Tilburg en Waalwijk. Zowel chirurgisch als beschouwend en met veel verschillende collega’s en patiënten. Zo heb je altijd afwisselend werk en leer je de hele organisatie goed kennen.

We kijken samen naar het dienstverband dat bij ons beide past; van oproepkracht tot een contract voor bepaalde tijd met vaste uren, met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt ook via de Flexpool werken naast je werk op een vaste afdeling of polikliniek. Soms kun je langer werken op een afdeling, bijvoorbeeld ter vervanging bij zwangerschap of een lange reis. Soms zijn het losse diensten op verschillende afdelingen. Zo houd je meer controle over je werk en rooster. Als flexpoolmedewerker krijg je dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers die vast op een afdeling werken.

Bekijk vacatures

 

Daarom werken al 100 collega’s via de Flexpool

 • Werken wanneer het past 
  Tijdelijk meer uren werken, of juist minder voor bijvoorbeeld een lange reis? Via de Flexpool kun je zelf je rooster bepalen.
 • Ontdekken wat bij je past 
  Welke loopbaanstap zou je willen maken? In de Flexpool kun je je breed oriënteren en kennismaken met verschillende afdelingen binnen het ETZ.
 • Bijblijven en beter worden 
  Je werkt op verschillende afdelingen met de juiste begeleiding, zo breng en houd je jouw kennis en vaardigheden op peil.
 • Betere werk-privébalans 
  Met de Flexpool kun je jouw werk en privé goed op elkaar afstemmen, je geeft je beschikbaarheid eenvoudig digitaal door.
 • Snel thuis met ons inwerkprogramma   
  Heb je veel of weinig werkervaring? We kijken samen naar de beste manier om je in te werken en op te leiden.
 • Springplank voor je carrière  
  Heb je jouw draai en vakgebied gevonden? Als flexpoolkracht kun je vaak goed doorstromen naar een vaste functie als je dat wil.

Collega’s over werken via de Flexpool

Wilma de Graas, Zorgassistent

“Uitdaging, vrijheid en afwisseling. Ik vind het heel fijn om in de Flexpool te werken. De teamleiders denken altijd mee en houden rekening met mijn wensen.”

Sanneke Belderok, Verpleegkundige

“Werken in de Flexpool is voor mij een bewuste keuze. Het past bij mijn leven, want ik reis veel en soms voor langere periodes. Er is hier in het ziekenhuis veel onder een dak en in de Flexpool kom je overal, superinteressant.”

Mohammad Taha Alyounis, Zorgassistent

“Een praatje maken met de patiënt tussen het werk door, dat vind ik hartstikke leuk. Even contact maken als ik koffie ga brengen of zorg verleen.”

Meer weten?

Laat het ons gerust weten. Lotte, Judith en Thom staan voor je klaar van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.

WhatsApp