Vind hier het antwoord op

Veelgestelde vragen

Vacatures

In de vacaturetekst staat met wie je contact kunt opnemen. Heb je bijvoorbeeld vragen over de functie, de arbeidsvoorwaarden of de sollicitatieprocedure? Stel ze gerust, we geven je graag antwoord!

Staat de vacature nog online op onze site? Dan kun je solliciteren. Bij elke vacature staat ook een sluitingsdatum; tot die datum kun je nog solliciteren op de functie.

Staat er op dit moment geen interessante vacature voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie. Wil je een mailtje ontvangen als jouw functie vrijkomt? Meld je dan aan voor onze job alert.

Job alert

Als je je aanmeldt voor onze job alert, krijg je automatisch een e-mail met een overzicht van de nieuwste vacatures die bij jou passen. Meld je aan!

Onderaan elke e-mail van onze job alert vind je een link waarmee je je kunt afmelden.

Stage

Leuk dat je stage wil lopen bij ons! Ontdek meer over stages bij het ETZ.

Bijbaan

Mooi dat je interesse hebt in een bijbaan bij het ETZ! Neem contact op met Nick Buijks of Zoë Diepa: WhatsApp ons op 06 – 83 14 71 55, bel ons op (013) 221 12 80 of mail ons via werken@etz.nl. We helpen je graag verder!

Leer-werktrajecten

Je kunt een leer-werktraject volgen op ruim 25 afdelingen van het ETZ. Of daar ruimte voor is, hangt af van het aantal opleidingsplaatsen en de timing; deze vacatures staan niet het hele jaar open. Je kunt bijvoorbeeld een leer-werktraject volgen op Radiologie voor Radiologisch Laborant of MBB’er in opleiding, op de OK voor operatieassistent in opleiding of anesthesiemedewerker in opleiding en op de PACU/Recovery als verpleegkundige in opleiding. Je wordt dan een Professional in Opleiding (PIO). Ontdek meer over werken als PIO bij het ETZ

Nee, maar je kunt wel stagelopen in het ETZ. Samen met onze partners in opleiden leidt het ETZ jaarlijks veel voltijdsstudenten op in stages. Ontdek meer over stages bij het ETZ,

Heb je een vraag over werken bij het ETZ?

Wij geven je graag antwoord! Stel je vragen aan Nick Buijks of Zoë Diepa.

WhatsApp