Buitengewoon

Werken als Doktersassistent

268

medisch assistenten

79

polikliniek assistenten

14

doktersassistenten in opleiding

3

locaties: Elisabeth, TweeSteden en Waalwijk

Wij bieden volop mogelijkheden voor Doktersassistenten, van het werken als Polikliniek Assistent tot Medisch Assistent. Hoewel de specifieke taken per functie verschillen, hebben we allemaal hetzelfde doel: buitengewone zorg bieden aan patiënten en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt op de polikliniek van het ETZ.

Bekijk de vacatures voor doktersassistenten

 

Werken op verschillende afdelingen en locaties

Binnen het ETZ biedt de functie van Doktersassistent een breed scala aan mogelijkheden, waarbij je kunt kiezen uit verschillende specialismen. Of je nu een voorkeur hebt voor snijdende specialismen zoals mond-kaak-en aangezichtschirurgie of chirurgie, of juist de voorkeur geeft aan beschouwende specialismen zoals neurologie of cardiologie, er is voor elk wat wils. Er zijn niet alleen diverse specialismen waarbinnen je als Doktersassistent kunt werken, maar ook verschillende locaties waar je aan de slag kunt. Met ziekenhuislocaties in Tilburg (ETZ TweeSteden en ETZ Elisabeth) en Waalwijk (ETZ Waalwijk), bieden we een breed scala aan mogelijkheden.

Bekijk onze specialismen

Stage

Je kunt als student Doktersassistent via ROC Tilburg op diverse poliklinieken binnen het ziekenhuis een stage volgen. Interesse? Informeer dan bij het stagebureau van ROC Tilburg.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Voor jou als Doktersassistent zijn er binnen ons ziekenhuis diverse mogelijkheden om je loopbaan uit te breiden. Er worden regelmatig trainingen gegeven om meer te leren over verschillende ziektes, behandelingen en procedures. Dit helpt om voortdurend kennis en vaardigheden te verbeteren. Op bepaalde afdelingen bestaat na enkele jaren de mogelijkheid om een specifieke cursus te volgen en stagebegeleider te worden. Verder kun je op veel afdelingen andere taken oppakken, zoals planning of EPIC-beheer. Tijdens jaarlijkse gesprekken luistert je teamleider naar jouw wensen en ambities, om samen te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei binnen het ETZ.

Dit maakt werken als Doktersassistent buitengewoon:

  • Je werkt in een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis en level 1 traumacentrum.
  • Je krijgt de kans om te werken met een divers en multidisciplinair team van medische professionals, waardoor je voortdurend kunt leren en groeien in je vak.
  • Geen enkele dag is hetzelfde, want je wordt regelmatig ingeroosterd op verschillende taken gedurende de dag.
  • Je hebt de vrijheid om te kiezen uit diverse specialismen, variërend van snijdende tot beschouwende afdelingen.
  • Je bereikt onze drie locaties makkelijk in het gezellige Tilburg en Waalwijk.
Meer over werken bij het ETZ

Collega's over werken als doktersassistent bij het ETZ

Glynn Salawan Bessie, Medisch assistent

“Je bent niet elke dag hetzelfde aan het doen, en dat houdt je scherp.”

Lees het hele verhaal
Bregje van Heeswijk, Medisch assistent

“Je bent niet elke dag hetzelfde aan het doen, en dat houdt je scherp.”

Lees het hele verhaal
Linda van Bilsen, Medisch assistent

“Iedereen is heel makkelijk te benaderen. Zelfs het hoofd kun je met gemak een mail sturen. Er is geen gevoel van rangen of standen.”

Margot Terloo, Medisch assistent

“We willen het verschil maken met een huiskamergevoel, waarbij patiënten zich op hun gemak voelen.”

Susan Hamers, Medisch assistent

“Ik werk met plezier. Na de vakantie vind ik het altijd heerlijk om weer aan de slag te gaan en al mijn collega’s weer te zien.”

Marley Couwenberg, Medisch assistent

“Collegialiteit, behulpzaamheid en warmte vind ik belangrijk en dat zie ik terug bij collega’s in het ziekenhuis. Ik heb door de jaren heen op meerdere afdelingen gewerkt, in verschillende functies. Overal heb ik met plezier gewerkt.”

Maartje Melis, Medisch assistent

“Ik vind het mooi me net wat meer te verdiepen in een patiënt. Samen keuzes maken en goed luisteren. Daardoor verloopt de zorg veel makkelijker en beter.”

Miriam Kemps-Hoppenbrouwers, Medisch assistent

“Ik werk al lang voor het ETZ, en heb tussendoor ook bij andere werkgevers gewerkt. Toch is er steeds iets wat me terugtrekt. Het ETZ is een grote organisatie, alles is hier goed geregeld. En je werkt in een groot team; die grotere groep van collega’s maakt de werksfeer extra leuk. En geen dag is hier hetzelfde.”

Nicole van Zuillichem, Medisch assistent

“Het meest bijzondere vind ik ons unieke team. Iedereen is gelijk en de samenwerking is laagdrempelig. We hebben hier echt begrip voor elkaar.”

Conny Hamers, Medisch assistent

“Ik werk in een superleuk en divers team, de saamhorigheid is hier groot. Toen ik door een verdrietige periode ging, kreeg ik veel steun. Het voelt voor mij als een tweede familie.”

Femke Diepenhorst, Polikliniekassistent

“De teamleider gaat graag samen op zoek naar ontwikkelmogelijkheden binnen het vakgebied. Zo blijven we als team met plezier naar ons werk komen.”

Lees het hele verhaal

Heb je een vraag over werken bij het ETZ?

Wij geven je graag antwoord! Stel je vragen aan Nick Buijks of Zoë Diepa.

WhatsApp