Waarom werken bij het ETZ?

Het ETZ levert specialistische zorg voor de 650.000 inwoners van de regio Midden-Brabant en met onder meer de trauma- en neurochirurgie ook voor patiënten buiten de regio.  

Het ETZ is één van de elf regionale traumacentra van Nederland. Naast het verlenen van zorg vervult ETZ als CTZ-erkend topklinisch opleidingsziekenhuis ook een belangrijke rol in opleiding en wetenschap.

6500+

collega's

3

locaties: Elisabeth, TweeSteden en Waalwijk

25+

specialismen

1

level traumacentrum

ETZ bouwt het ziekenhuis van de toekomst

Onze locatie ETZ Elisabeth wordt de komende 30 jaar helemaal vernieuwd. Dat begint met een Acuut Centrum voor alle spoedzorg en een nieuwe kliniek met ruim 80 verpleegbedden en gaat door met een tweede beddenhuis, een nieuw OK-complex, een nieuwe afdeling Radiologie en een nieuwe parkeergarage, tot er een volledig nieuw ziekenhuis staat dat klaar is voor de toekomst. Jouw toekomst?

Modern werkgeverschap op 5 vlakken

In onze missie is het ETZ een mensgerichte organisatie waar duurzaamheid en houdbare zorg centraal staan. Een organisatie met een ontwikkelgerichte en inclusieve cultuur, met oog voor diversiteit en gezondheid voor onze medewerkers. Een organisatie met voldoende competente medewerkers, die zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Zo houden we de zorg voor onze patiënten betaalbaar, toegankelijk en goed.

1

Diversiteit en inclusie

Het ETZ staat voor een inclusieve cultuur. Sensitief, niet-veroordelend, niet- discriminerend en met aandacht voor diversiteit, zowel voor patiënten als voor medewerkers.
2

De gezonde organisatie, duurzame inzetbaarheid

Het ETZ heeft een gezond klimaat, waarin medewerkers gestimuleerd worden om gezond te leven en te werken en daar zelf regie in te nemen. Zo zorgen we ervoor dat je nu en in de toekomst vitaal, gemotiveerd en veerkrachtig met plezier aan het werk bent.
3

Vakmanschap, opleiden en ontwikkelen

We luisteren naar de leerbehoefte van onze professionals en bieden een grote variatie aan opleiding en begeleiding. Het ETZ stimuleert levenslang leren en ontwikkelen voor alle medewerkers.
4

Binden, boeien en behoud

We bieden werk dat ertoe doet, aansluitende leerlijnen en loopbaanpaden en werkplezier. We bereiden nieuwe medewerkers goed voor op het werk door goede onboarding, trainee- en inwerkprogramma’s.
5

Duurzame zorg en anders werken

We willen gebruik maken van arbeidsbesparende sociale en technische innovaties, om te kunnen blijven voldoen aan de zorgvraag met hetzelfde aandeel medewerkers in zorg en welzijn en om met plezier ons werk te kunnen blijven doen. 

Werk met waarde

Als je kiest voor de zorg, kies je voor waardevol werk. Als je kiest voor werken bij het ETZ, dan kies je voor werk met waarde.

Vooroplopen  
Groei elke dag in ons topklinisch opleidingsziekenhuis met Leerhuis. Kies op het ETZ Leerplein uit ruim 100 opleidingen en trainingen en leer van de nieuwste technologische zorginnovaties. Je krijgt veel ruimte voor (bij)scholing, verdieping en verbreding.

Gezond blijven 
Met de workshops, evenementen en trainingen van ETZ Fit blijf je mentaal en fysiek fit en blijf je blij met je functie, je team en het ETZ. Kies gezond uit onze uitgebreide opties voor onder andere lunch en diner met personeelskorting.

Met plezier werken  
Bij ETZ werk je buitengewoon: in een lonend, lerend, veilig en betekenisvol werkklimaat. We investeren in mensgericht, duurzaam en modern werkgeverschap. Ook leuk: ons voorjaarsfeest, Samen de zomer door en de muziekavond!

Van waarde zijn 
Onze kernwaarden zijn Passie, Open, Flexibel en Presteren. We zijn gedreven, hebben oog voor onze patiënten, durven buiten de kaders te treden en willen in alles wat we doen boven het gemiddelde uitsteken.

In balans blijven  
Je krijgt bij fulltime (36 uur) jaarlijks 20 vakantiedagen en 57 uur persoonlijk levensfasebudget. Kies zelf je extra’s uit o.a. fiscaal voordeel op een fiets, mobiele apparatuur en fitness.

Meeliften  
Je werkt in een ziekenhuis dat continu verbetert. We lopen landelijk voorop met de Keuzehulp, doen onderzoek binnen het TopZorg-experiment en benutten zorginnovaties als Gamma Knife en de chirurgische robot Hugo.

Duurzaam 
We werken volgens de Green Deal aan een duurzame, gezonde en rechtvaardige omgeving en werken aan duurzame oplossingen op de werkvloer, zodat iedereen op een vitale en prettige manier zijn werk kan doen.
 
Bereikbaar 
Onze twee locaties ETZ Elisabeth en ETZ TweeSteden liggen centraal in Nederland in de gezellige stad Tilburg. Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar met alle vervoersopties.

Ontdek jouw specialisme

Het ETZ verenigt meer dan 25 verschillende specialismen. Snijdend en beschouwend. Klinisch en poliklinisch. Voor chronische, electieve of acute zorg. Landelijk staat het ETZ bekend om de expertise in zware Traumatologie en Neurochirurgie en bovenregionaal op het gebied van Cardiologie, Orthopedie en Interventieradiologie. Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de ouder wordende mens.

Hoe is het om te werken op één van de afdelingen in ons ziekenhuis? Kies een specialisme en leer meer over de afdeling, de functies en het team.

Bekijk onze specialismen

Collega's over werken bij het ETZ

Alco van Dingenen en Arno van Doornmaal, Medisch Technicus

“Ik keek uit naar een nieuwe uitdaging en vond die bij het ETZ. Daar dook ik opnieuw de boeken in en vond ik de motivatie terug binnen het vakgebied.”

Lees het hele verhaal
Ingrid van Vugt, Teamleider

“We werken allemaal samen en kunnen ook niet zonder elkaar. Je voelt echt dat de hele club van collega’s de beste zorg wil leveren aan iedere patiënt.”

Lees het hele verhaal
Robert Jansen, Verpleegkundige

“Ik werk in een betrokken en gezellig team, met mooie uitdagingen op de afdeling en ruimte om jezelf te ontwikkelen als je dat wil. Het ETZ in één woord? Warm.”

Lees het hele verhaal

Heb je een vraag over werken bij het ETZ?

Wij geven je graag antwoord! Stel je vragen aan Nick Buijks of Zoë Diepa.

WhatsApp