Terug naar vacature overzicht

Tweede kok

32 - 36 uren
2.429 - 3.440
Sluitingsdatum: 25-04-2025
Bepaalde tijd

Wat ga je doen als tweede kok?

  • Je bereidt (dieet)maaltijden volgens receptuur en draagt bij aan de menucyclus.
  • Je bestelt en controleert goederen voor de keuken.
  • Je voert (eind)controles uit op voedingsproducten.
  • Je begeleidt stagiaires en leerlingen tijdens hun werkzaamheden.
  • Je ontwikkelt en verzorgt cateringconcepten en -activiteiten (voor cateringkoks).

Je arbeidsvoorwaarden

  • Salaris & toeslagen
    Je krijgt een salaris van minimaal €2.429,- en maximaal €3.440- volgens FWG 35, afhankelijk van opleiding en ervaring en bij 36 uur (fulltime). Met vakantietoeslag, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en aanvulling bij reizen met de fiets. Deze functie valt onder de generieke functie Kok A.
  • Arbeidsovereenkomst
    Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast dienstverband), voor de duur van 12 maanden. Je gaat 32 tot 36 uur per week werken, met werktijden tussen 06.00 en 18.45 uur. Je werkt één weekend in de drie weken.
  • Vakantie & extra’s
    Je krijgt bij fulltime (36 uur) jaarlijks 144 vakantie-uren en 57 uur persoonlijk levensfasebudget, ook inzetbaar voor verlof. Kies zelf je extra’s uit o.a. fiscaal voordeel op een fiets, mobiele apparatuur en fitness.
  • ETZ-fit
    Ons ETZ-fit programma is gericht op preventie en vitaliteit. Je krijgt een prachtig aanbod aan activiteiten om hiermee aan de slag te gaan. In de jaarlijkse ETZ-fitdialoog staat jouw behoefte en ontwikkeling centraal.

Hier ga je werken

Binnen het ETZ kom je werken binnen de centrale keuken. Samen met je collega’s streef je ernaar om onze gasten te verrassen en gezonde, verse en smaakvolle gerechten te ontwikkelen en bereiden. In het kader van ‘buitengewone’ dienstverlening zijn uitstraling en presentatie ook erg belangrijk. Verrassen, smaakvol, gezond en duurzaamheid zijn focuspunten van de afdeling. Waar mogelijk zitten in het assortiment streekgebonden, biologische of duurzame producten.

Je maakt deel uit van een team van zowel koks als restaurant medewerkers. Er is sprake van uitwisseling en roulatie met collega’s van andere horecadiensten binnen het ETZ.

Zo buitengewoon ben jij

  • Je hebt een afgeronde mbo 4-opleiding tot kok en ruime werkervaring.
  • Je hebt kennis van HACCP, kwaliteitsbewakingssystemen en relevante automatiseringstoepassingen.
  • Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied om up-to-date te blijven.
  • Je werkt zelfstandig volgens menucycli, receptuur en HACCP-richtlijnen, en lost praktische problemen creatief op.
  • Je communiceert met collega’s, geeft aanwijzingen en werkt gastvrij en dienstverlenend in teamverband.
  • Dieetpapieren zijn gewenst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's over werken bij ETZ

Ries Meijer , Teamleider beveiliging

“Het is fijn om een goede band opgebouwd te hebben met het team. Zo kun je echt fungeren als vertrouwenspersoon.”

Lees het hele verhaal

Sollicitatieproces

Wat kun je verwachten als je bij het ETZ solliciteert? Na de volgende 5 stappen mogen we jou feliciteren met je nieuwe baan. Solliciteer je als medisch specialist? Dan is het proces anders en vind je de stappen in de vacature.

1

Sollicitatie

Klik op de button 'Solliciteer direct’ en upload je motivatie en CV. Verstuurd? Je krijgt van ons meteen een bevestiging van ontvangst.
2

Selectie

We bekijken je sollicitatie en beoordelen of je past bij de vacature. Je krijgt altijd zo snel mogelijk een reactie van ons. Meestal vanaf de sluitingsdatum, soms eerder.
3

Uitnodiging

Geselecteerd? Dan maken we graag kennis met jou in een gesprek. Zo leren we elkaar kennen en leer je meer over de functie. Wil je een dag meelopen? Dat kan! Als we goed bij elkaar passen, volgt vaak nog een 2e gesprek.
4

Contract

Hebben we een match? Dan volgen een VOG-aanvraag, screening op infectieziekten en mogelijk een referentiecheck. Alles in orde? Dan ligt je contract klaar voor ondertekening.

Gefeliciteerd!

Welkom bij het ETZ, mooi dat je bij ons aan de slag gaat! We zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt in je team en in je functie. We wensen je veel werkplezier bij het ETZ!

Heb je een vraag over werken bij het ETZ?

We geven je graag antwoord! Stel je vragen aan Nick Buijks en Arve Jansen.

Solliciteer direct WhatsApp
WhatsApp