Wat ga je doen als medewerker restauratieve voorzieningen?
Als medewerker restauratieve voorzieningen verzorg je eten en drinken voor collega’s, gasten en bezoekers. Je werkt op verschillende plekken in het ziekenhuis, zoals het personeelsrestaurant en bij vergaderingen of bijeenkomsten. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt, van voorbereiding tot schoonmaak. Jouw taken op een rij:
- Je bereidt en serveert eten en drinken, denk aan belegde broodjes, snacks en dranken.
- Je zorgt voor een snelle en correcte afhandeling bij de kassa’s.
- Je controleert of bestellingen en specials compleet zijn en stemt reserveringen af met collega’s en externe klanten.
- Je voert schoonmaakwerkzaamheden uit en zorgt dat alles netjes en volgens HACCP-richtlijnen verloopt.
- Je houdt de voorraad en werklijsten in de gaten, berekent wat er nodig is en signaleert op tijd als iets op dreigt te raken.
Je arbeidsvoorwaarden
-
Salaris & toeslagen
Je krijgt een salaris van minimaal €2.528,- en maximaal €3.102,- volgens FWG 20, afhankelijk van opleiding en ervaring en bij 36 uur (fulltime). Per februari 2026 ligt het salaris tussen €2.578,- en €3.164,- bij een fulltime dienstverband. Met vakantietoeslag, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en aanvulling bij reizen met de fiets. Deze functie valt onder de generieke functie medewerker restaurant B. -
Arbeidsovereenkomst
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast dienstverband), voor de duur van 12 maanden. Je gaat 18 tot 32 uur per week werken. -
Vakantie & extra’s
Je krijgt bij fulltime (36 uur) jaarlijks 144 vakantie-uren en 57 uur persoonlijk levensfasebudget, ook inzetbaar voor verlof. Kies zelf je extra’s uit o.a. fiscaal voordeel op een fiets, mobiele apparatuur en fitness. -
ETZ-fit
Ons ETZ-fit programma is gericht op preventie en vitaliteit. Je krijgt een prachtig aanbod aan activiteiten om hiermee aan de slag te gaan. In de jaarlijkse ETZ-fitdialoog staat jouw behoefte en ontwikkeling centraal.
Zo buitengewoon ben jij
- Je hebt een afgeronde opleiding op mbo-niveau 3 en ervaring in de horeca.
- Je weet hoe je veilig en schoon werkt volgens de HACCP-regels.
- Je vindt het belangrijk om mensen goed te helpen.
- Je werkt graag zelfstandig en pakt je verantwoordelijkheid.
- Je bent fysiek fit en voelt je op je plek in een omgeving waar veel gebeurd.
Dit is wat ons verbindt
In het ETZ geloven we dat buitengewoon van binnen zit. In wie je bent, hoe je denkt, en wat je elke dag presteert. Voel jij die gedrevenheid ook van binnen? Dan passen we goed bij elkaar!
Hier ga je werken
Jij gaat aan de slag binnen de afdeling Vergaderservices op locatie ETZ Elisabeth en ETZ TweeSteden. Hier werk je samen met een enthousiast team dat dagelijks bijdraagt aan een gastvrije ervaring voor iedereen in ons ziekenhuis.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.